|
co w wakacje w 3mieście ? |
| Autor |
Wiadomość |
marcin1323
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 9:55 pm co w wakacje w 3mieście ?
|
|
|
witam!
nowy jestem takze dwa słowa o sobie :) interesuje sie fotografią, lotnictwem i modelarstwem. Również tworzenem www i grafiką 2D
Dobra, do rzeczy :D
Wybieramy się z żonką na pomorze (dokłądnie 3miasto) na wakacje. Chcielibyśmy tak na początku sierpnia zeby na jarmark sie załapać. I tu moje pytanko - czy w okolicach lipca - sierpnia beda jakieś imprezy w 3miescie o charakterze lotniczym (oczywiscie MW -wiem :D ) albo stricte morskim?
pozdrawiam
Marcin 1323 |
|
|
|
 |
polsteam
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 12:31 am
|
|
|
proszę śledzić to: http://www.naszemorze.com...osc.php?idn=444
ale, niestety, "fajerwerków" się spodziewać za bardzo nie można...
mogą być jakieś imprezy (np. dni otwarte) z okazji Europejskiego Dnia Morza - w maju...
nie pamiętam kiedy (chyba w czerwcu) w ostatnich latach udostępniany był do zwiedzania prom Stena Line...
imprezy lotnicze ?.. :)
- na lotnisku - największy festiwal rockowy i alternatywny w Polsce (i jeden z największych w Europie) - Heineken ;) |
|
|
|
 |
marcin1323
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 12:52 am
|
|
|
może źle wyraziłem się :) sprecyzuję.
często zdarza sie że np podczas jakiś "dni morza" albo innych "dni..." sa przypadki kiedy planowany jest pokaz ratownictwa z użyciem śmigłowca lub np pokazu jednostek AT desantujących się z samolotu. Czasem jakaś wystawa modeli... O czymś takim mniej wiecej myślałem pisząc tamte słowa :)
i oczywiscie dodatkowo w grę wchodzą info o różnych ćwiczeniach MW RP , takich jak baltops. Ten jednak jest za wczesnie bo w okolicach czerwca.
p.s. dzięki za stronkę, bedę śledził. |
|
|
|
 |
polsteam
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 1:02 am
|
|
|
jeżeli będzie jakaś wystawa modeli to się tu lub w druku w "NM" pojawi...
http://www.naszemorze.com...osc.php?idn=444
a Baltops... i tak ostatnio nie udostępniali okrętów do zwiedzania... |
| Ostatnio zmieniony przez polsteam Sro Lut 17, 2010 12:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
marcin1323
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 1:05 am
|
|
|
| link niestety nie działa :( co do baltopsu... interesują mnie bardziej samoloty :) wystarczy na podejściu stanąć przy drodze do Babich Dołów i można niezłe fotki cyknąć :D sam wiem bo np kamowa 29 upolowalem w 2004 roku :) |
|
|
|
 |
polsteam
|
|
|
|
 |
marcin1323
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 2:58 pm
|
|
|
dziala, bardzo dziekuje bede sledzil, choc to jak widze wiesci z calego swiata :D |
|
|
|
 |
|
|